Sacha
De drijvende kracht achter ZoetZenZatie ben ik, Sacha Husken. Mijn loopbaan in de keuken begon in Zwitserland in de keuken van een hotel, waar de chef een banketbakker was. Daarna ging ik werken in de keuken van een biologisch-vegetarisch restaurant. Het maken van desserts en bonbons wakkerde mijn plezier in het maken van zoete gerechten aan. Daarom ben ik de opleiding Patisserie bij Culinair Centrum Beverwijk gaan doen (nu Culinair Academie Nederland). Daar heb ik zowel de basis opleiding als de Next Level opleiding succesvol voltooit. Ik vind het heerlijk om mijn creativiteit te uiten in het vormgeven van bruidstaarten, maar ook in het combineren van onverwachte smaken. Wat dacht je van macarons met honing en saffraan? Of van cupcakes met lavendel en framboos? Smaakt als een hapje zomer…
Naast het maken van Patisserie ben ik ook actief in catering. Onder de naam Culinair Compleet verzorg ik catering en kookworkshops op diverse locatie in Utrecht e.o. Onder de naam ToenTertafel reis ik naar veel verschillende plekken om mensen te vertellen over en te laten genieten van de historische keuken.